Просмотр полной версии : Доставка квітів
Дівчата, привіт! Що ви можете мені сказати про квітковий магазин Light Wood в Полтаві? Мене, якщо чесно, дуже цікавлять квіти, які там є, і чи є у нього взагалі доставка? Буду вам дуже вдячна, якщо ви мене проінформуєте. Дуже хочеться мені замовити у них букет квітів з доставкою, ось думаю, варто чи ні?
Lyuidmila
06.11.2025, 23:54
Привіт, квіти Полтава (https://ua.lightwood.store/) Light Wood насправді чудові. Я вже багато років замовляю саме у них. Тому що сам магазин знаходиться в центрі міста і якщо терміново когось потрібно порадувати красивим букетом, то це насправді чудова можливість. Тому що доставка здійснюється протягом двох годин після замовлення по місту. Я вам рекомендую звернутися саме до них, тому що у них велика частина квітів надходить з-за кордону. Квіти дуже красиві і різноманітні, а якщо ви хочете, то можете звернутися до флористів, і вони вам підберуть щось цікаве і незвичайне для доставки квітів. Навіть якщо подивитися відгуки, то у них дуже хороші відгуки.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot