PDA

Просмотр полной версии : Azərbaycan İdmanında Bu Gün” – Gündəlik Xəbərlər və Şərhlər

antonftn
23.08.2025, 14:06
Bu başlıq altında hər gün Azərbaycan idmanında baş verən yenilikləri, oyun nəticələrini, press-konfransları və eksklüziv xəbərləri paylaşa və müzakirə edə bilərsiniz. Həm peşəkar, həm də həvəskar səviyyədə baş verən hadisələrə yer verilir.

olga09011981
23.08.2025, 14:58
Çox yaxşı mövzu seçimidir – təşəbbüsünüz üçün təşəkkür edirəm! Azərbaycan idmanında gündəlik baş verən yenilikləri bir yerdə izləmək və müzakirə etmək çox faydalı olacaq.

Mən də çalışacağam ki, izlədiyim oyunların nəticələrini, press-konfranslardan maraqlı sitatları və diqqətəlayiq hadisələri burda paylaşım. Xüsusilə futbol, cüdo və voleybol sahəsində daim yeniliklər olur.

Həm peşəkar, həm də həvəskar idmana yer verilməsi də çox müsbət haldır. Bütün idman həvəskarlarını aktiv iştirak etməyə dəvət edirəm!

boss1
24.08.2025, 20:59
Mənim üçün idman mövzularının müzakirə edildiyi bölmələrə daxil olmaq həmişə xoşdur. Belə mövzularda insanlar öz fikirlərini və analizlərini paylaşır, bu da müzakirələri daha maraqlı edir. Mən də mütəmadi olaraq idman xeberleri futbol (https://ozelliklerinedir.com/) kateqoriyasını izləyirəm. Futbol sahəsində baş verən yeniliklər, oyun nəticələri və transfer xəbərləri ilə tanış olmaq mənə böyük zövq verir.